MNCC - positieve verandering

Training: Vertel je verhaal voor positieve verandering

Bedrijven die hun verhaal eenduidig en gericht weten te vertellen zijn vaak succesvol. Denk aan het bruiswater dat wij massaal bestellen als XXX Rood of Blauw. Of de aroma die wij in de soep doen, maar die we kopen onder de merknaam Mxxie. Best knap. 

Voor maatschappelijke organisaties is hun verhaal vertellen vaak een uitdaging. Mensen die werken in duurzaamheid of mensenrechten verkopen geen pakjes kauwgom, maar een verhaal. Hier is soms jarenlang onderzoek aan vooraf gegaan, met nuances, ontwikkeld vanuit kennis en expertise. 

Hoe vertel je dit verhaal aan het grote publiek? En krijg je mensen mee in het doel of de missie?

Organisaties in mensenrechten en duurzaamheid zijn vaak op zoek naar verandering, beweging en innovatie. Ze willen dat de maatschappij iets anders doet dan voorheen. Dat is moeilijker te verkopen, want je geeft niet alleen maar iets (een lekkere smaak aan je soep, of verfrissend drankje). Maar je vraagt ook iets, namelijk gedragsverandering. Grotere marketing en fondsenwervende NGO’s zijn hier vaak wel goed in, omdat ze professionele marketingafdelingen hebben. Maar voor veel ”sociale” organisaties geldt nog dat hun inclusieve doelgerichte verhaal nog ergens in de krochten van de geesten zit. Dit verhaal moet gecommuniceerd worden, maar hoe? 

Daarom hebben we bij MNCC een training ontwikkeld om dit verhaal duidelijk en communiceerbaar te maken. 

Training voor vernieuwers in duurzaamheid en mensenrechten

Want voor mensen die al jaren met hart en ziel aan een vernieuwing, innovatie of oplossing werken, is dit verhaal vertellen soms gewoon moeilijk. Daarom heeft MNCC een training ontwikkeld die jou helpt om aan de slag te gaan met je verhaal. Je leert hoe je jouw verhaal op een echte en pure manier kan vertellen. Vanuit je hart, met gevoel en gericht op je doelgroep.

Meer weten, neem dan gerust eens contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights