MNCC - positieve verandering

Wie zijn wij

Samen Veranderen

Change Collective

Veranderen, groeien, de wereld beter maken, plezier hebben, dat doe je niet alleen! Sterker nog; samen bereiken we meer, maken we ideeën beter en vergroten we onze impact. Daarom werk ik samen met collega’s, die hun eigen expertise en ervaring toevoegen. Ik stel graag de mensen van het Change Collective aan je voor.

Aziz Bokazini

Aziz studeerde marketing aan de Hogeschool van Amsterdam en is mede-oprichter van elektrischryden.nl. Daarnaast heeft hij zijn eigen WordPress-bedrijf ZoutPeper. Wij hebben elkaar leren kennen dankzij de liefde voor koffie. Nu werken we samen als compagnons om de wereld van elektrisch rijden een stuk duidelijk te maken.

Claudia Esveldt

Heeft bedrijfskunde gestudeerd en een Master Global business and sustainability behaald. Claudia werkt als Content Marketeer & Copywriter. “Ik krijg energie van het laten groeien van toekomstgerichte bedrijven en het samenwerken met passievolle ondernemers. Met mijn kennis van branding, content en tekst kan ik hieraan bijdragen.”

Anas Alghafir

Al vele jaren werk ik met plezier samen met Anas. Hij is een ervaren cameraman en editor in één. Door zijn scherpe oog en kritische blik maakt hij ons werk altijd een beetje beter. Anas heeft zijn eigen materiaal is flexibel, creatief en kan snel werken als het nodig is. Samen hebben we ook een podcastserie opgezet, dus ook voor audio-opnames werken we samen. Daarnaast kun je ook voor fotografie terecht bij Daylight Creative Studio.

Matthijs Nieuwenhuis

Ik ben opgeleid als journalist en heb veel internationale en leidinggevende ervaring, zowel in de journalistiek als in de wereld van duurzaamheid en mensenrechten. “Ik bewonder mensen die in actie komen voor positieve verandering. En ik heb me in Afrika en Zuid-Amerika voor het leven laten inspireren door mensen in de verdrukking die volop gebruik maken van hun talent, creativiteit en spirit.” Als oprichter van MNCC probeert Matthijs nu positieve verandering te bewerkstelligen.

Erkend stagebedrijf

MNCC is een erkend stagebedrijf voor HBO- en WO-studenten. Wij bieden periodiek stageplekken aan binnen onze organisatie. Hierbij staan ontwikkeling in een inspirerende omgeving en ruimte voor eigen inbreng centraal. 

Heb je interesse? Neem contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken. 

Geverifieerd door MonsterInsights