MNCC - positieve verandering

Bijdragen aan de energietransitie

De energietransitie is essentieel voor een veilige en schone wereld. Op vele manieren draagt de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energie en groen gas bij aan onze gezondheid, aan vrede en veiligheid, en aan een schone leefbare planeet. 

In de afgelopen maanden hebben we met MNCC met veel plezier en toewijding bijgedragen aan het werk van netbeheerder Enexis en de rol die zij spelen in de Nederlandse energietransitie. Deze netbeheerder werkt volop aan de energietransitie en staat voor enorme uitdagingen. Traditionele werkwijzen moeten wijken voor innovatieve benaderingen, waarmee meer duurzame energie en gassen gerealiseerd kunnen worden. 

MNCC staat voor positieve verandering, en die is er volop bij Enexis.

Energietransitie - Communicatie

De energietransitie leidt tot verandering in denken en werken bij bedrijven

In een wereld die snel verandert, staan bedrijven als Enexis aan de frontlinie van de energietransitie. Traditionele werkwijzen hebben jaren al dan niet decennia gewerkt, maar zijn vaak niet geschikt voor daadwerkelijke verandering. Ze maken plaats voor innovatieve benaderingen, nieuwe methodes en soms spannende experimenten.

Verandering is de enige constante, zeker als het gaat om de energietransitie. De druk van de buitenwereld/stakeholders is enorm, want iedereen wil sneller, meer, en duurzamer. Bedrijven willen liefst direct overstappen op waterstof, huishoudens op groen gas en wij natuurlijk allemaal op duurzaam opgewekte energie. Het kan, het kost alleen tijd en vraagt om mensen met lef.

Bij Enexis werken er mensen met lef en een passie voor techniek. Precies dat kan de energietransitie mogelijk maken. 

Energietransitie - Communicatie 

Samen werken aan een duurzame toekomst

Wat dit werk zo inspirerend maakt, is de kans om samen te werken met gepassioneerde mensen die zich inzetten voor een duurzame toekomst. Het is geweldig om te zien hoe ze complexe uitdagingen aan durven gaan. Hun betrokkenheid en vastberadenheid zijn van onschatbare waarde voor het bereiken van belangrijke doelen; namelijk een schone en betrouwbare energievoorziening. 

Wij willen Enexis bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking. Met MNCC blijven we met heel veel plezier en passie werken om de wereld iedere dag een klein beetje mooier maken. Met de focus op mensenrechten en duurzaamheid, op inclusie en sociale gelijkheid. Ons bureau ondersteunt maatschappelijke organisaties die staan voor complexe uitdagingen, die willen veranderen en/of groeien. Groeien en verbinden door beweging te creëren samen met alle collega’s in jouw organisatie. Dat is hoe we dat doen. Dat is waarom ons bureau bestaat.

Geverifieerd door MonsterInsights